Kite coaching

Progressie

Het doel met kite n travel is mooie reizen aanbieden, alles voor je geregeld zodat jij zorgeloos kan genieten op de mooiste locaties!  maar wij doen meer dan dat!

Van november tot begin April verblijf ik (Vincent) in Vietnam en biedt gedurende het seizoen kite coaching aan. Ik geef al meer dan 10 jaar kite surflessen. Het is natuurlijk een geweldige job/levensstijl! Iedere keer weer is het mooi om te zien hoe mensen stap voor stap leren en verslaafd raken aan kitesurfen. 

Maar wat doe je als je eenmaal kan kiten? Wie gaat jou de juiste technieken aanleren, hoe moet je eigenlijk springen of waarom vliegt mijn kite niet zoals het hoort? Voor deze doelgroep is Kite n Travel begonnen met kite coaching. 

Met de juiste begeleiding helpen wij je naar een volgend niveau, met de juiste en duidelijke tips, stap voor stap uit te voeren zal je zien dat je snel vordering maakt.

Maar wie is wij dan? Twan verzorgd de coaching in Mui ne, ikzelf (Vincent) in Phan Rang.

En wat is nu leuker dan op een mooie kite vakantie wat tricks bij te leren! 

Speciaal voor Kite n Travel gasten is er gratis kite coaching! Gedurende je verblijf proberen we uit iedere kite sessie het maximale te halen! zodat jij thuis kan komen met wat nieuwe tricks!