2 weken kiten in Vietnam €1195

Waarom Kite n Travel?

Vietnam is voor het grootste deel van de kitesurfers een onbekend gebied. Wij verblijven al een aantal seizoenen in Vietnam en geven hier kitesurf lessen, we merken dat er vanuit Nederland en Belgie  vrij weinig bekend is over kiten in Vietnam, daarom nodigen wij je graag uit om met ons op kite trip te gaan!

We kennen alle in en outs van dit mooie land, waar kan je de beste kite sessies hebben, waar kan je het lekkerste eten vinden, en gaan voor een drankje in een van de leuke barretjes! 

Graag delen wij deze ervaring met kitend Nederland en België. Wij nemen je mee in ons leven, en gaan met een gemengde groep kiters een geweldig avontuur beleven in Vietnam. Even zorgeloos kitesurfen in zuid-oost Azië terwijl het in Europa te koud is om op het water te gaan!

Wat kan je verwachten in deze 2 weken?

We hebben de kitetrip gepland van 7 februari tot en met 22 Februari. Wil je vroeger aan reizen is dit geen probleem, zo kan al even acclimatiseren! 
Mui ne staat als eerste op de planning, vanaf het vliegveld is het ongeveer een 4uur in de taxi die bij buitenkomst voor je klaar staat. De taxi is ruim zodat je op je gemak naar Mui ne kan reizen, onderweg is er even een pauze je kan eventueel wat eten, naar het toilet en de benen strekken.

Bij aankomst in Mui ne is het eerst even inchecken en opfrissen! Afhankelijk van de wind maken we de planning, is de wind goed in Mui ne, dan verblijven we ongeveer een week hier. Zoveel mogelijk kiten is natuurlijk de bedoeling! Genieten van het zonnetje en kiten in je boardshort of bikini! Beginners krijgen iedere dag les en maken kennis met the Kite Lifestyle! 

We kiten in Mui ne vanuit C2Sky een kiteschool gerund door Liz, zij is Nederlands en woont al meer dan 10 jaar in dit paradijs! Deze school is de meest complete kiteschool in de baai, lessen op ieder niveau, opslag, hangout, compressor, beach assistance, wifi, douche, en gekoeld drinken. Wat wil je nog meer, wij werken samen met deze school en geven jullie hier lessen op ieder gewenst niveau! In de week dat wij hier zijn kiten we in de baai en maken we ook een mooie downwinder naar Phan Thiet, supermooi en gaaf om te doen! Kiten langs de kust lijn van Vietnam! 
Ook brengen we een bezoek aan Malibu beach, weer een wat andere spot dan Mui ne en maar een half uurtje rijden.

In de avonden gaan we samen uit eten, en maken er een gezellig avond van! Natuurlijk moeten we de Vietnamese keuken proberen, bbq, springrolls, pho (soep) en nog veel meer! Biertje, wijntje, cocktail of watertje erbij en laten we zien waar de avond eindigt! 
Een beetje sightseeing hoort er ook bij, we bezoeken de fairly stream en klimmen op grote zandduinen, bezoeken Phan Thiet en het vissersdorp Mui ne.

We pakken alles in en vertrekken richting Phan Rang. De vlakwater kite spot, het leventje hier is helemaal anders dan in Mui ne, omdat er nog niet zo lang toeristen komen is het nog meer puur Vietnam! We verblijven in Phan Rang city op ongeveer 20 min van de kite spot. 
Wanneer je voor de eerste keer de grote lagune ziet gaat je mond even openvallen! WOW, ja dit is een indrukwekkende spot! Vlak water, golven in de verte, en een bijzondere omgeving. Geniet ervan, hier gaan we kiten komende dagen! 
Er is hier wat minder variatie aan restaurants, maar geen zorgen het eten bij de 4 verschillende scholen is meer dan voldoende. 

Op deze spot ga je veel vooruitgang boeken, ideale condities en iedere dag wind!

Wat heeft Phan Rang nog meer te bieden? Naast het kiten bezoeken we watervallen, verkennen we de kustlijn en genieten van de prachtige omgeving die deze regio te bieden heeft. In de avond duiken we Phan Rang in om een hapje te eten.

Terug keer naar Mui ne, en of terug richting Saigon… Of.. . heb je de smaak te pakken en blijf je nog wat langer in Vietnam?!

Ik Vincent Loof, ben gedurende 2 weken jullie, reisleider, coach, entertainer, kite buddy of hoe je het ook wilt noemen! Ik sta 24/7 klaar voor jullie om de beste trip van je leven te verzorgen!

Ter plaatse krijg ik de nodige hulp van mijn Vietnam kite buddy’s zodat alles soepeltjes zal verlopen! 

Prijs

Op basis van 2 weken kitetrip, inclusief accommodatie, transport, visum, begeleiding, en nog veel meer.

€1195,-

Wat moet je zelf regelen?